Noderīgi
2021.gada 6. decembrī Ludzas novada Vecslabadas pasta nodaļa sāks darbu jaunās telpās – Pagastmājā

No 2021. gada 6. decembra Ludzas novada Vecslabadas pasta nodaļa sāks darbu jaunās telpās Pagastmājā. Jaunās telpas atrodas klientiem ērtā atrašanās vietā un ir komfortablākas gan apmeklētājiem, gan darbiniekiem, nodrošinot pieejamību klientiem ar kustību traucējumiem un jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem. Mainīsies arī pasta nodaļas darbalaiks, un jaunajā adresē tā strādās pirmdienās–piektdienās no plkst. 8 līdz 13.30.

No 6. decembra Vecslabadas pasta nodaļa strādās jaunās telpās Pagastmājā, nodrošinot pasta pakalpojumu sniegšanu patīkamākā vidē ar atjauninātu preču sortimentu. Jaunās telpas ir ērti pieejamas visiem klientiem – arī apmeklētājiem ar kustību traucējumiem un jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem.

Sakarā ar pārcelšanās darbiem 3. un 6.decembrī būs mainīts Vecslabadas pasta nodaļas darbalaiks: 3.decembrī nodaļa strādās no plkst.8 līdz 10 vēl līdzšinējā adresē, bet jaunajās telpās 6.decembrī apmeklētājus gaidīs no plkst.9 līdz 13.

Vecslabadas pasta nodaļas darbalaiks jaunajā adresē mainīsies – turpmāk pasta nodaļa strādās pirmdienās–piektdienās no plkst.8 līdz 13.30.

Vecslabadas iedzīvotāji par pasta nodaļas adreses izmaiņām tiks informēti ar paziņojumiem savās pastkastītēs, un šī informācija būs pieejama arī esošajās nodaļas telpās.

Latvijas Pasts pēdējos gados aktīvi īsteno klientu ērtību un vides uzlabošanas projektus dažādās pasta nodaļās visā Latvijā.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 3200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.